Ægte krystaller og deres betydning

Der er mange mennesker, som regel indenfor den kategori der er interesserede i det alternative. Når man begynder at interessere sig for det alternative, og for eksempel krystallernes healende virkning, er det som regel fordi man enten lider af en sygdom eller har brug for at få en tro på at man kan få det bedre, hvis man har en bestemt krystal. Nogle mennesker er løbet tør for energi, hvilket er helt normalt i vores stressede kultur, hvor vi dårlig nok har tid til at trække vejret, før vi starter med det næste.

Betydning af peridot krystal

Denne grønne sten der kaldes peridot, har efter sigende healende kræfter, af en eller anden slags, som alle de andre også har. Man kan få denne sten som håndlavet energiarmbånd, og den pynter da også rigtig fint på en arm, og passer til tøjet, hvis der er grønne nuancer i. Lige hvad peridot sten betydning er, er jeg ikke helt sikker på, men jeg kan jo google det, hvis det er noget jeg ønsker at beskæftige mig med. Jeg har selv haft min gang blandt disse krystaller, og jeg har de sten der passer til mig og mit energifelt og stjernetegn. Ja, alle ting hænger sammen, og hvis man først begynder at dykke ned i den verden, så opdager man nemt, at det er en hel verden for sig selv. Mange troede i gamle dage, at det var heksekunst, men for mig er det bare en tro på at disse krystaller kan hjælpe.