Bekæmp Olieforurening

Det sker heldigvis ikke så ofte, men en gang i mellem, så kommer der et olie udslip på vandet, som vi hurtigst muligt skal have fjernet, for ikke at skade det liv der er afhængig af det rene vand – vi har oplevet store katastrofer, hvor det har været svært at få suget al den olie op af havet som var kommet på grund af at et eller andet skib var forlist eller stødt på grund. Oliesug har fundet en løsning med 100% naturprodukt til netop at kunne håndtere bekæmpelse af forurening både til vandet og landet, for der sker jo også olieudslip på landjorden, der er med til at forurene vores jord.
Jeg syntes at det er en god måde at oliesug er med til at gøre at vi passer bedre på vores jord, og anvender naturprodukter til at fjerne disse forureninger. Oliesug.nu har virkelig mange forskellige produkter der kan anvendes både når skaden er sket, men også som forebyggende. Her taler jeg om en spildbakke, spilkits og foldbar spildkar. Vi kender også det her granulat som ses på ulykkessteder hvor der har været olieudslip af en eller anden art.

Nu tænker jeg mest på vandet, for her er der jo virkelig mange levende væsener der kan dø, hvis vi ikke får olien eller anden forurening op af vandet hurtigst muligt – jeg ville da være rigtig ked af , hvis alle fisk i et større område af havet blev udryddet på grund af dette – vi skal alle sammen passe på vores jord, og jeg er da kun glad for at der er virksomheder som oliesug.nu der støtter op om Bekæmp olieforurening med deres naturprodukter der kan nedbrydes naturligt i naturen.
Hjemme gør vi brug af deres produkter i mindre omfang, mens vi på fabrikken har både suge måtter og ruller, og granulat stående, i tilfælde af at der skulle komme noget olie eller benzinudslip – vi er forberedte og kan derfor også handle hurtigt hvis skaden opstår.