For- og ulemper ved engangs-vapes 

Hvis du overvejer at skifte til dampning, overvejer du måske en engangs-vape. Engangsdampere er en god mulighed for dem, der er nye til dampning eller ønsker en nemmere måde at skifte fra rygning af cigaretter til dampning på. Lad os tage et kig på fordele og ulemper ved engangsdampere. 

Fordele ved engangsdampere 

Den største fordel ved at bruge en engangs-vape er, at den er nem at bruge. Du behøver ikke at bekymre dig om at samle noget eller genopfylde patroner; det eneste du skal gøre er at inhalere og nyde. De kommer også med deres eget batteri, så der er ikke behov for opladning eller køb af ekstra dele. Desuden fås de i en række forskellige smagsvarianter, så det er nemt at finde en, der passer til din smag. 

En anden fordel ved at bruge engangsdampere er, at de kan være omkostningseffektive, hvis du kun har planer om at bruge dem lejlighedsvis. Mange engangsdampere kommer i multipakker, hvilket gør dem mere overkommelige end at købe individuelle patroner eller flasker med e-væske. Desuden kan de holde i op til to uger, afhængigt af hvor ofte du bruger dem, hvilket gør dem til et økonomisk valg for lejlighedsvise brugere. 

Ulemper ved engangs-vapes 

Den største ulempe ved at bruge engangsdampere er, at de ikke kan tilpasses lige så meget som andre typer dampere som f.eks. mods eller podsystemer. Med disse typer enheder kan du justere watt- og smagsindstillingerne efter dine præferencer, mens du med en engangsvape er begrænset af de forudindstillede muligheder, der er til rådighed. Da de fleste engangsvaps kun er til engangsbrug, er der desuden ingen mulighed for at genoplade eller udskifte batteriet, når det er dødt – hvilket betyder, at du skal købe en ny enhed, hver gang batteriet løber tør. Endelig indeholder nogle engangsprodukter ingredienser som f.eks. diacetyl, som potentielt kan forårsage sundhedsproblemer med tiden, hvis de bruges ofte nok; derfor er det vigtigt altid at tjekke ingredienslisten, før du køber en hvilken som helst type vape-enhed eller e-væskeprodukt.

 

Se mere på Nikopouches