Fugning fornyer hjemmet.

Når der skal renoveres eller bygges nyt er en fugemand vigtigt. Ved nybyggeri laves der typisk fugearbejde på badeværelset. Især fugning ved brusekabinen er en god ide. Her skal der bruges en fuge, der kan tåle al den fugt, der er i et badeværelse. Det er ligeledes relevant at bruge en fugemand ved fugning af vindueskarme, hvor det er vigtigt, at tætne rundt om dem. Når man skal have en ny bordplade i køkkenet, er fugning rundt om denne også nødvendigt, for at der ikke er sprækker og revner, hvor der kan sætte sig skidt og snavs. Ved at bruge et fugefirma, sikrer man sig, der er 100% styr på, hvilke fuger der skal bruges, samt hvordan man bedst får dem placeret.

Forskellige fugemuligheder

Når man fuger, bliver der typisk brugt en rengøringsvenlig, hygiejnisk og vandtæt fuge. Dette er med til at sikre, at fugen holder længe.
Der er også mulighed, for at få ilagt fugebånd, der især er velegnet til ældre huse med skæve facader, eller hvor der er gamle mursten med store fordybninger i mørtelfugerne. Et fugebånd kan ekspandere sig til det der er nødvendigt, efter nogle timer.
Ved fugearbejde hos fuge-specialisten.dk ligges der også fliser samt klinker, og der afsluttes naturligvis, med den fuge man gerne ønsker.
Kig ind på hjemmesiden og se udvalget af fuger i forskellige rum. Der laves også finishfuger i alle rum såfremt man har brug for det. Er der minireparationer, hvor der mangler en fuge, er det også en relevant opgave.
Kontakt fuge-specialisten.dk og hør mere om de mange muligheder. Hvad er jeres næste projekt, der kan gøre det endnu bedre at bo i jeres hjem?
Book en tid til at få besøg, så bliver det nemmere at vurdere behovet for fugeløsning i jeres hjem.
Det er med at udnytte tiden til at få lavet husprojekterne, så man har mere ro på. Carpe Diem. Gør det idag, vent ikke til imorgen.