https://sadadesign.dk/sildebensborde/

SADA Design

SADA Design startede som et hyggeprojekt i september 2020, og siden som virksomhed under navnet SasseogDalsgaard, med to venner, der havde en drøm om at sælge håndlavede unikamøbler for enhver smag. Siden er virksomheden vokset og har fået eget værksted og showroom, hvor du kan komme forbi og se og mærke materialerne og få en snak, inden du bestemmer sig for materiale – materialevalg er vigtigt, fordi det også påvirker designet.

SADA Design går højt op i at passe på naturen, så de bruger kun FSC-certificeret træ til deres produkter. FSC er en international mærkningsordning for træ og papir. I en FSC-certificeret skov fældes der ikke mere træ, end skoven kan nå at reproducere, så du kan købe dine unikamøbler med god samvittighed.

Sildebensborde

Sildebensborde har mønster af sildeben, men derudover er der en del beslutninger at tage om bordet. Hvilket slags træ skal det laves af? Hvilken overfladebehandling skal det have, og hvilke bordben? De skal både passe til bordpladen, og passe til mennesker og gulv. SADA Design har deres egen smed, der fremstiller unikabordben og desuden samarbejder de tæt med House of Sander, som er en anerkendt møbelvirksomhed. Dermed har du mange muligheder at vælge imellem.

Desuden har du mulighed for at vælge oliefarvebehandling. Olierne, SADA Design bruger, er fra Rubio Monocoat og Juncker, og indeholder ikke vand eller opløsningsmidler. Til gengæld gør de bordet let at vedligeholde og meget slidstærkt.

Du kan både skrive på deres hjemmeside, sociale medier og mail, samt ringe på 7575 7588, hvis du har ønsker eller spørgsmål.