Køjesenge og garderobeskabe

En køjeseng er ikke bare en køjeseng, som man kender fra gamle dage, hvor der er 2 senge ovenpå hinanden – nu om stunder er der flere forskellige modeller af Køjesenge så man også kan få det der lige dækker ens behov. Børnefamilierne og dine, mine og vores børn, gør at man kan have behov for at der kommer en køjeseng ind i værelset med 3 senge ovenpå hinanden – og i sommerhuset er der måske også lige brug for ekstra køjesenge, så der kan overnatte flere gæster end ellers.
Ud over at man kan få køjesenge i natur træ, så kan man også få dem i hvid lakeret – det jeg bedst kan lide ved køjesenge er, at man kan få den underste del af køjesengen bredere end den øverste, dette gør at man kan lave den nederste seng til en slags sofa, hvor man så kan hygge sig om dagen, og sove ovenpå om natten.
Vi har selv haft anvendt køjesenge da ungerne var mindre, det gav meget mere gulvplads, så de bedre kunne tumle rundt, og lege på deres værelser, frem for at der skulle stå 2 senge på gulvet – så for os har det været pladsen, der gjorde at vi valgte køjesengene.
Ud over køjesenge har vores børn også haft Garderobeskabe inde på værelset, de har haft hver deres Garderobeskab, for ikke at komme op og skændes om hvem der skulle have hvilke hylder – og ved at de havde hver deres Garderobe skab, var der aldrig nogen tvivl om hvis der var hvis.
For os har det været vigtigt at både køjesenge og garderobeskabene har været af en solid og god kvalitet, så de også har kunne holde længe – og køjesengene hos os, har gjort det godt, for vores børn har virkelig leget i dem – så de har også været udsat for lidt af hvert – men da kvaliteten har været god, har vi også kunnet sælge dem igen, da børnene ikke længere havde brug for køjesengene. Så fordi at køjesenge og garderobeskabene var af god kvalitet, kunne de sælges bagefter.