Wallsticker blomster er gaven til den allergiske

Det er virkelig surt, hvis man er vild med blomster, men man kan ikke tåle dem, og hvis man vælger kunstige blomster, så fylder de bare alt for meget, de skal støves af, og man får dem ikke udskiftet, hvorfor er bliver kedelige i længden.
Men der findes en rigtig god løsning, som der hedder wallstickers blomster, hvor man her kan få en masse blomster sat op i forskellige størrelser, hvor man så også slipper for det besvær med, at man skal hen at rykke rundt på dem, når man skal gøre rent, eller man skal gøre dem rene selv, som tilfældet er med kunstige blomster.
Man kan således få mange af de blomster ind i hjemmet, som man ellers kun havde drømt om eller kunne se på afstand, hvis man har en bedre halvdel, der kan tage sig af en have med blomster, som man kan se på afstand.
Nu får man dem helt ind i huset, hvor man kan røre ved dem, men man skal ikke frygte, at ens allergi slår ud.

Allergikeren bliver lykkelig over de her wallstickers med blomster

Man kan sætte de op, som hvis man ville have haft en potteplante stående, men som sagt er stadig den samme plads, men man får oplevelsen af, at der er blomster alligevel, og fra de rigtige vinkler ser det endda ud som om, at de er der i tre dimensioner.
For eksempel kan man også indrette et helt lokale til disse blomster, så det føles som om, at man har et drivhus indenfor, men man skal ikke bøvle med insekter eller at vande blomsterne, for de kommer altid til at være lige så flotte, som da man købte dem i sin tøj.
Aller højest skal man bare lige tørre dem af for støv på deres overflade, men det er stadig meget mindre, end hvis man skulle hen at gøre kunstige blomster rene.
Så kan man sætte blomsterne på langs panelerne i et lokale, og hvis man så har et grønt gulvtæppe, så ser det virkelig ud som om, at man har en have indenfor.