Man skal være glad for ens fysioterapeut

Desværre er det jo sjældent sådan, at man dukker op til ens Fysioterapi Aalborg med en god nyhed, men at man netop dukker op, fordi der er et eller flere problemer med ens krop, som man skal have set på.
Det kan være, man er midt i et behandlingsforløb, hvor man er ved at få bugt med de problemer, som man har tilranet sig efter en ulykke eller en overanstrengelse.
Der er jo mange atleter, som der tit benytter sig af en fysioterapeut, og mange sportshold har endda sådan en tilknyttet, fordi de så hele tiden kan stå til rådighed for at holde atleternes kroppe ved lige og sørge for, at der ikke opstår problemer hos dem.
Os andre kommer jo først til en fysioterapeut, når der er noget galt med kroppen, men hvis det kan gøre en glad, så kan man jo bare set på det som, at man er ligesom en sportsmand, som der skal have ordnet kroppen for at kunne fungere.

Hvad skulle man dog gøre uden den her fysioterapeut?

Man ville ønske, man kunne mødes under mere hyggelige omstændigheder, men man har trods alt den her fysioterapeut til at hjælpe en, når den er gal med kroppen, og det ved kommende også glad for at kunne hjælpe med, for det er personens job.
Det er jo rart for den person at kunne se, at det virker, når man bruger sin erfaring og ekspertise til at rette på kroppen, for kroppen kan jo ikke selv sige, hvad der er galt, hvor man er nødt til at undersøge sig frem, hvor problemer og se nærmere på de symptomer, som man bliver opmærksom på.
Dette er især vigtigt, hvis man som klient/patient ikke er den bedste til at sige, hvordan man oplever ømhed eller smerte i kroppen.
Måske er man blevet opdraget til, at den slags holder man inde og bærer med sig, men nu er det bare blevet for meget, så man er nødt til at gå til en fysioterapeut, og så må man sige, hvad der er galt, så man kan finde ud af, hvad der skal gøres.